Перегляд за Автор "Серветник Степан"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєктування м’ясожирового корпусу з переробки великої рогатої худоби в Одеській області(ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів, 2023) Серветник СтепанВиконано кваліфікаційну роботу на тему: «Проєктування м’ясожирового корпусу з переробки великої рогатої худоби в Одеській області . Виконані розрахунки сировини і готової продукції, вибір і розрахунки основного виробничого обладнання, вибір технологічних схем виробництва. Обране обладнання, фірми Banss (Німеччина). яке повністю забезпечує весь технологічний процес та дозволяє зменшити кількість ручних операцій, прискорює процеси виробництва і зменшує витрати енергоносіїв. Наведена система організації контролю якості при виробництві продукції, вказана періодичність контролю, охарактеризовано основну і допоміжну сировину, матеріали та готову продукцію. Розраховані виробничі площі, які скомпоновані у виробничий корпус з урахуванням вимог до харчових виробництв. Розрахована чисельність робітників із зазначенням робочих місць. Здійснено розрахунок інженерно-технологічного забезпечення підприємства. Представлені розрахунки площ виробничого корпусу і чисельність робочих . Здійснені розрахунки інженерно-технічного забезпечення підприємства, та охорони праці робітників.