Перегляд за Автор "Сербенюк Ю. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗастосування інноваційних технологій як один з елементів стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу(2022) Сербенюк Ю. С.; Халілова-Чуваєва Ю. О.В умовах конкуренції, для розвитку готельно-ресторанного бізнесу необхідна розробка методів підвищення ефективності функціонування підприємств готельного та ресторанного господарства, яка б забезпечувала високий рівень прибутку та якості послуг. Метою дослідження: є аналіз інноваційних технологій, як одного з елементів стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу, для підвищення ефективності господарювання, рівня якoсті пoслуг і комфорту споживачів, зменшенню витрат.