Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Семко, Т. В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Новітні технології у сировиробництві
    (2016) Власенко, В. В.; Семко, Т. В.; Соломон, А. М.
    Основним напрямком розвитку сировиробництва на сучасному етапі є удосконалення існуючих технологічних процесів, розробка ресурсозберігаючих технологій і підвищення якості натуральних твердих сичужних сирів, які пресують, з низькою температурою другого нагрівання
  • Документ
    Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока
    (2013) Семко, Т. В.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 - технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. Дисертація присвячена розробці науково обґрунтованої ресурсоощадної тех¬нології твердого сиру високої якості зі скороченим терміном визрівання і підви- щенною біологічною цінністю. Проведено дослідження хімічного складу, бактеріальної безпечності і фізико- хімічних властивостей молока-сировини, що надходило від фермерських і приватних господарств. Доведено, що для отримання якісних сирів з молока, яке пройшло високотемпературну оброблення, необхідно проводити його попереднє визрівання при температурі 10 °С протягом 12 год. Проведено удосконалення апаратурно-технологічної схеми і розроблено ресурсоощадну технологію виробництва твердого сиру. Вихід сиру при ВТ обробленні молока зростає на 3,0...3,5 %, при УВТ обробленні - на 8,0...9,0 % за рахунок максимального використання білка і збільшення масової частки вологи в готовому продукті. Розроблена і затверджена нормативна документація на сичужний сир «Браво» з використанням високотемпературного оброблення молока. Сумарний економічний ефект від впровадження у виробництво ресурсоощадної технології виробництва натуральних сичужних сирів з молока після високотемпературної обробки складає складає 352 грн. 98 коп., при використані УВТ обробленні 869 грн. 60 коп. на одну тону сиру.
  • Документ
    Сучасні гігієнічні вимоги до питної води
    (2021) Семко, Т. В.; Іваніщева, О. А.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок