Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Секкер Володимир Костянтинович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології соусу за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Секкер Володимир Костянтинович
    Здобувач Секкер Володимир Костянтинович Керівник Манолі Тетяна Анатоліївна Освітній ступінь Магістр Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та зростаючий попит на харчову продукцію з овочів; історію та особливості технології соусів; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології соусу Мета роботи: удосконалити технологію соусу за допомогою методів сенсорного аналізу Ключові слова: технологія, соус, сенсорний аналіз Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології соусу за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 100 сторінках; 17таблиць, 23 рисунки, 71 джерел інформації.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок