Перегляд за Автор "Секкер Володимир Костянтинович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології соусу за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Секкер Володимир КостянтиновичЗдобувач Секкер Володимир Костянтинович Керівник Манолі Тетяна Анатоліївна Освітній ступінь Магістр Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та зростаючий попит на харчову продукцію з овочів; історію та особливості технології соусів; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології соусу Мета роботи: удосконалити технологію соусу за допомогою методів сенсорного аналізу Ключові слова: технологія, соус, сенсорний аналіз Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології соусу за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 100 сторінках; 17таблиць, 23 рисунки, 71 джерел інформації.