Перегляд за Автор "Севастьянова, О.В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМожливість використання гуміарабіку в технології одержання йогуртів функціонального призначення(2015) Севастьянова, О.В.Показана перспективність використання гуміарабіку в технології йогуртів, у т. ч. в йогуртах функціонального призначення.
- ДокументПогляди щодо підготовки студентів до дипломних проектів(2015) Севастьянова, О.В.; Ткаченко, Н.А.Багатоплановою, завершальною оцінкою формування сучасного фахівця харчової промисловості у вищому навчальному закладі є певний підхід до дипломного проектування, його виконання та захист. Це дуже відповідальний момент, в якому віддзеркалюється вся технологія процесу навчання, ефективність засвоєння знань, умінь і навичок, яка характеризується оптимальною комбінацією основних навчальних компонентів, із урахуванням вимог наукової організації праці.
- ДокументІмітатори жирів гідроколоїдної природи(2015) Севастьянова, О.В.; Ткаченко, Н.А.Зміни в сучасному житті, науковий підхід до зв’язку між раціоном харчування і здоров'ям, а також нові технології привели до зростання попиту на нові продукти з високим вмістом харчових волокон і низьким вмістом жиру.
- ДокументІндивідуалізація самостійної роботи студентів при вивченні курсу “Харчова хімія”(2014) Севастьянова, О.В.; Черно, Н.К.Трансформація системи національної освіти України та її наближення до міжнародного рівня тісно пов’язані з багатоступеневою підготовкою фахівців, які повинні не тільки володіти певними теоретичними знаннями, але й вміти їх застосовувати на практиці. Тому підвищення ролі самостійної роботи студентів є основним напрямком реформування вищої технічної освіти відповідно до сучасних світових вимог.