Перегляд за Автор "Салавеліс, Алла Дмитрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументСтандартизація, метрологія та сертифікація(Олді+, 2023) Салавеліс, Алла Дмитрівна; Павловський, Сергій МиколайовичУ підручнику наведено основи стандартизації, метрології, управління якістю, сертифікації та загальні характеристики HACCP, а також основи законодавчої бази національної системи стандартизації. У підручнику розглянуто теоретичні основи та методи стандартизації, різновиди методів, засобів і способів вимірювань у метрології, нормативно-правові, організаційні та методичні основи стандартизації та сертифікації в Україні. Навчальний матеріал викладено з урахуванням особливостей майбутньої виробничої діяльності фахівців у сфері ресторанного господарства, хлібопекарського виробництва, харчового й переробного виробництв. Підручник рекомендується для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології".