Перегляд за Автор "Сагієнко, М. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗабезпечення систем контролю якості при виробництві молочних продуктів(2019) Сагієнко, М. С.; Нетудихата, К. О.Безпечність харчових продуктів, зокрема молочних, є важливим питанням, нерозривно пов‘язаним зі здоров‘ям суспільства у всіх країнах світу.
- ДокументСироватковий напій для здорового харчування(2018) Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.; Сагієнко, М. С.Метою наукової роботи стала розробка технології сироваткового напою на основі молочної сирної сироватки з додаванням екстракту шипшини і фруктового полуничного пюре.