Перегляд за Автор "Сагач, Л. М."
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДизайн в готельно-ресторанному бізнесі (ІІ частина)(2021) Іванова, Л. О.; Шофул, І. І.; Сагач, Л. М.; Польова, С. Є.У навчальному посібнику комплексно розглянуті: можливості дизайну як процесу, що визначає рівень комфорту готелю (ресторану); основні характеристики і показники дизайну на прикладі інтер'єрів готелів і ресторанів; підходи до проектування і дизайн-проектування готелю і ресторану; еволюція стилів в естетиці та сучасні стилі у об'єктах готельно-ресторанного бізнесу. Навчальний посібник призначено для студентів напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа».
- ДокументЗначення дизайну упаковки і перспективи його розвитку(2017) Сагач, Л. М.Упаковка товару, а саме зовнішній вигляд може не тільки залучити, але і відштовхнути. Між двома майже однаковими товарами завжди буде обрано той, у якого найбільш яскраво виражений дизайн упаковки або етикетки, той, який відповідає естетичним уподобанням споживача.
- ДокументКолір у дизайні упаковки(2018) Сагач, Л. М.Сьогодні про колір упаковки говорять як про якийсь сигнал, як про специфічну мову, яка на невербальному рівні передає нам деяку йнформацію, про продукт, товар.
- ДокументКонцепція розвитку графічного дизайну(2016) Сагач, Л. М.У наші дні поняття "дизайн" настільки розширило свої межі, що нам вже важко уявити собі навколишній світ без нього. Дизайн проник практично у всі сфери людського життя. Це повною мірою стосується і такого виду дизайнерського мистецтва, як графічний дизайн.
- ДокументМасові відкриті онлайн-курси - частина сучасного освітного процесу у вищої освіти(2019) Сагач, Л. М.Розвиток інформаційних і комунікаційних технологій зачіпає всі сфери життя суспільства в тому числі і освітню систему. Одним із знакових явищ у сфері освіти останнього десятиліття є широке поширення масових відкритих онлайн-курсів (МВОК).
- ДокументМотивація студентів в процесі самостійної роботи(2017) Сагач, Л. М.; Смірнова, С. О.Активна самостійна робота студентів можлива лише за наявності серйозної та стійкої мотивації. Студент, якщо він правильно мотивований, повинен мати бажання вчитися, відчувати потребу в навчанні або усвідомити її необхідність.
- ДокументУмови забезпечення ефективності самостійної роботи студентів(2018) Сагач, Л. М.Комп'ютеризація освітнього процесу, в умовах багаторівневої структури освіти, є активізуючим фактором самостійної роботи студентів, коли студент виробляє уміння самостійно вибирати джерела інформації, долучається до етики міжнародного спілкування з навичками економії часу, опановує мистецтвом об'єктивної і цільової оцінки власного потенціалу, своїх ділових і особистісних якостей.
- ДокументФорма упаковки в дизайні товару(2020) Сагач, Л. М.Упаковка давно переросла свої основні функції щодо захисту вмістимого всередині товару і його безпечного транспортування. Вона стала засобом комунікації зі споживачем. Більшість споживачів пов'язують властивості упаковки з якістю самого продукту.
- ДокументФормування просторового мислення студентів засобами графіки(2020) Сагач, Л. М.
- ДокументІнноваційні процеси та оцінювання малого бізнесу в харчовій галузі(2020) Іванова, Л. О.; Шофул, І. І.; Малих, С. В.; Сагач, Л. М.У монографії комплексно розглянуті питання управління бізнесом і вартісного оцінювання стосовно до його складових малому інноваційному підприємництву. Представлені наступні теми: пошук бізнес-пари; форми підприємництва; особливості реєстрації і бухгалтерського обліку; реклама бізнесу; основні завдання і приклади менеджменту на підприємстві. Монографія призначена для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, а також для керівників малих підприємств в Україні.
- ДокументІнтерактивне навчання у вищій школі(2022) Сагач, Л. М.