Перегляд за Автор "Савченко, Т. В."
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕфективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу(ОНАХТ, 2020) Басюркіна, Н. Й.; Бєлали, Н. С.; Бордун, Т. В.; Бровкіна, Ю. О.; Воєцька, О. Є.; Волошенко, О. С.; Гончар, О. С.; Гордієнко, Л. В.; Гушан, С. В.; Дорошенко, А. В.; Драч, А. Л.; Жигунов, Д. О.; Зейналов, Р.; Іванченко, Ю. В.; Іоргачова, К. Г.; Карпінська, Г. В.; Коваленко, О. О.; Константинова, Т. В.; Корчагіна, К. І.; Котляр, Є. О.; Котюжинський, А. Р.; Кулькіна, І. О.; Малишкін, В. В.; Мащенко, О. І.; Молдован, А. В.; Моргунова, Ю. В.; Приходько, Л. С.; Просолович, О. Б.; Савченко, Т. В.; Салавеліс, А. Д.; Свистун, Т. В.; Соколова, В. I.; Соц, С. М.; Тележенко, Л. М.; Тітлов, О. С.; Турленко, Н. В.; Хоренжий, Н. В.; Шалений, В. А.; Швець, М. В.; Швець, Ю. В.; Шикунова, К. В.У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних і аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Обгрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів закладів вищої освіти.
- ДокументКонцептуальна модель управління експортом зернових культур в Україні(2020) Савченко, Т. В.
- ДокументЛогістична система управління конкурентоспроможністю хлібопекарських підприємств(ОНАХТ, 2021) Савченко, Т. В.; Ніколюк, О. В.; Мардар, М. Р.Конкурентні механізми почали працювати в Україні після впровадження ринкових реформ. Ринкові відносини диктують підприємству чіткі правила гри на ринку та пріоритетність цілей його існування. Чільне місце серед завдань, що постають перед підприємством в умовах ринкового господарювання, е максимальне задоволення потреб споживачів та ефективне розпорядження власними ресурсами. Завдання максимального задоволення потреб споживачів спрямовує підприємство на виробництво конкурентоспроможної продукції, а ефективне використання всіх видів ресурсів - до створення та впровадження механізмів забезпечення та підвищення власної конкурентоспроможності. В умовах посилення конкуренції на сучасному етапі розвитку економіки України перед вітчизняними підприємствами постає проблема формування динамічного апарату управління власною конкурентоспроможністю, здатного виконувати функції оцінювання, планування та контролю її рівня. Забезпечення моніторингу, об’єктивної оцінки й ідентифікації тенденцій зміни факторів, що впливають на конкурентоспроможність підприємства, зумовили би розроблення та реалізацію управлінських заходів з мінімізації негативних наслідків і/або використання сприятливих нагод від цих змін. І хоча вирішенню цих завдань присвячено значну кількість наукових праць, ряд питань науково-методичного забезпечення управління конкурентоспроможністю підприємства з урахуванням галузевої специфіки їх діяльності залишаються невирішеними.
- ДокументМодель досягнення ефективності логістичної підсистеми збуту готової продукції(2021) Савченко, Т. В.
- ДокументОсобливості освітнього процесу під час дистанційного навчання(2022) Савченко, Т. В.; Кожевнікова, В. О.
- ДокументРоль soft skills у підготовці здобувачів вищої освіти(2021) Савченко, Т. В.
- ДокументСтан та перспективи експорту українського борошна(2020) Савченко, Т. В.Починаючи з 2011-2012 рр., середньорічний приріст експорту борошна з України був дуже помітний. Сезон-2017-2018 рр. не став винятком, за підсумками сезону 2017-2018 рр. експортовано з України 428,50 тис. тонн борошна.
- ДокументХарактеристика системи внутрішніх бізнес – комунікацій підприємства(2022) Савченко, Т. В.
- ДокументШляхи підвищення продуктивності птахівничих підприємств(2021) Савченко, Т. В.
- ДокументШляхи розвитку комунікативних компетенцій здобувачів освіти(2020) Савченко, Т. В.
- ДокументІнноваційно-інвестиційний розвиток бізнес-структур в Україні(ФОП Гуляєва В.М., 2019) Басюркіна, Н. Й.; Вігуржинська, С. Ю.; Горбаченко, С. А.; Дишкантюк, О. В.; Карпинська, Г. В.; Константинова, Т. В.; Кривоногова, I. Г.; Лайко, О. I.; Макаринська, А. В.; Мурзановський, Г. М.; Немченко, Г. В.; Савченко, Т. В.; Саінчук, А. О.; Свистун, Т. В.; Солоницька, I. В.; Соц, С. М.; Талпа, В. П.; Турленко, Н. В.; Чехович, З. В.У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці, зокрема, в аспекті реформування економіки України. Розкрито інноваційний розвиток харчових, переробних і аграрних виробництв, морегосподарського комплексу, готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі харчовими продуктами в Україні та її регіонах. Досліджено напрями інвестиційного розвитку ринків продовольчої сировини, продовольства і послуг. Висвітлено перспективні напрями розвитку бізнесу в Україні на інноваційній основі. Обгрунтовано пропозиції стосовно розвитку бізнес-структур в умовах децентралізації. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, морегосподарського комплексу, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів вищих навчальних закладів.
- ДокументІнноваційні технології як фактор забезпечення конкурентних позицій хлібопекарських підприємств(2019) Савченко, Т. В.На конкурентоспроможність підприємств чинять вплив цілий ряд факторів, серед яких, безумовно, вагоме місце займає ступінь використання інноваційних технологій в організаційно - економічному та виробничому секторі підприємства. Конкурентоспроможність підприємства неможливо розглядати без оцінки конкурентної ситуації на ринку, на якому воно працює, особливо це стосується підприємств, що реалізують продукцію нетривалого зберігання, в тому числі підприємств хлібопекарської галузі.