Перегляд за Автор "Савенко, А. А."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкологізація – сучасна тенденція розвитку готельного господарства міста одеси і області(2021) Д`яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Савенко, А. А.
- ДокументОптимізація методик викладання при дистанційній формі навчання(2022) Стрікаленко, Т. В.; Савенко, А. А.
- ДокументРозробка технологій страв та кулінарних виробів на основі зерна полби(2017) Тележенко, Л. М.; Савенко, А. А.Завдяки розробкам аграріїв, однією із перспективних зернових культур є полба, яка певний період культивувалась незначно за рядом причин.
- ДокументСучасні тенденції оформлення кондитерських виробів у ресторанному господарстві(2020) Савенко, А. А.; Шунько, А. С.Розглянуто сучасні тенденції оформлення кондитерських виробів у ресторанному господарстві.