Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Савенко, А. А."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз готельного господарства під час воєнного стану
    (2023) Стрікаленко, Т. В.; Савенко, А. А.
    Надано аналіз готельного господарства по регіонам України під час воєнного стану.
  • Документ
    Екологізація – сучасна тенденція розвитку готельного господарства міста одеси і області
    (2021) Д`яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Савенко, А. А.
  • Документ
    Оптимізація методик викладання при дистанційній формі навчання
    (2022) Стрікаленко, Т. В.; Савенко, А. А.
  • Документ
    Розробка технологій страв та кулінарних виробів на основі зерна полби
    (2017) Тележенко, Л. М.; Савенко, А. А.
    Завдяки розробкам аграріїв, однією із перспективних зернових культур є полба, яка певний період культивувалась незначно за рядом причин.
  • Документ
    Сучасні тенденції оформлення кондитерських виробів у ресторанному господарстві
    (2020) Савенко, А. А.; Шунько, А. С.
    Розглянуто сучасні тенденції оформлення кондитерських виробів у ресторанному господарстві.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок