Перегляд за Автор "Ридош Сергій"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології бренді в умовах «ПТК Шабо» за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2024) Ридош Сергійкваліфікаційна робота на тему: Удосконалення технології бренді в умовах «ПТК Шабо» за допомогою методів сенсорного аналізу Здобувач: Ридош С.І. Керівник: д.т.н., проф. Ткаченко О.Б. Освітній ступень: магістр Спеціальність: 181 Харчові технології Освітня програма: Сенсорний аналіз в харчових технологіях Кафедра: технології вина та сенсорного аналізу Актуальність роботи визначається постійним зростанням вимог споживачів до якості алкогольних напоїв та потребою в оптимізації виробничих процесів із застосуванням сучасних методів аналізу. Сенсорний аналіз є інструментом, що дозволяє гармонійно поєднувати традиції виробництва бренді з інноваційними підходами, що особливо важливо для забезпечення відповідності продукції міжнародним стандартам якості. Об’єктом дослідження дипломної роботи є технологія виробництва бренді. Предмет дослідження – зразки бренді, що виробляються на підприємстві «ПТК Шабо» та зразки бренді інших українських виробників. Структура роботи: Дипломна робота складається зі вступу, шести розділів, висновків, списку літератури та додатків. Обсяг дипломного проекту 88 сторінок. У першому розділі наведений аналіз інформації про історичне походження об’єкту та предмету дослідження, аналіз ситуації ринку, огляд нормативної документації та аналіз технології виробництва бренді. У другому розділі розглядаються обʼєкти матеріали та методи дослідження. У третьому розділі представлена експериментальна частина з результатами досліджень. У четвертому розділі, опираючись на отримані результати досліджень, наведений порівняльний аналіз існуючої і удосконаленої технології виготовлення обраного продукту. У п’ятому розділі представлена охорона праці. У шостому розділі наведені розрахунки показників для визначення іноваційного бюджету. Ключові слова: Дослідження, виробництво, аналіз, бренді.