Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Реус Олег Геннадійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєктування м'ясо жирового корпусу з первинної переробки великої рогатої худоби в Одеській області. Проєктування цеху з переробки субпродуктів ВРХ
    (ОНТУ кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів, 2024) Реус Олег Геннадійович
    Комплексної кваліфікаційної роботи на тему:«Проєктування м’ясожирового корпусу з первинної переробки великої рогатої худоби в Одеській області . Проєктування цеху з переробки субпродуктів ВРХ.» Комплексна кваліфікаційна робота бакалавра виконана з студентом механіко-технологічного фахового коледжу ОНТУ . Метою якої є розробка забійного і субпродуктового цеху по переробці великої рогатої худоби. Вступ, в якому розглянуті основні завдання та напрямки м’ясокомбінатів в Україні. Представлені технологічні особливості забою і переробки сільськогосподарських тварин. В технологічному розділі представлені технологічні схеми субпродуктів, обґрунтуванні прийняті технологічні рішення, проєктованих основних і допоміжних цехів, розрахунки обладнання. В архітектурно-будівельному розділі описаний генеральний план, приведені конструктивні характеристики та інженерні системи будівлі, пропозиції щодо дизайну будівлі, описання та розрахунок електропостачання. Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва. Охорона навколишнього середовища передбачає гігієнічні вимоги до території, генерального плану та планування заходів, реалізація яких гарантує безпечність для екології навколишнього середовища. Економічна ефективність та інвестиційна привабливість роботи визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат підприємства. На основі проведених техніко-економічних розрахунків, зроблено висновок, що проєктування цеху по переробці субпродуктів можливо і доцільно.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок