Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Райчева, А. І."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    117940 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна
    (2017) Лебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Крачковська, Я. В.; Лизак, В. В.; Райчева, А. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне першого сорту, масло вершкове, дріжджі хлібопекарські пресовані, цукор-пісок, сіль кухонну і воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт кропиви.
  • Документ
    118203 Композиція інгредієнтів для приготування сухарів з пшеничного борошна
    (2017) Лебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Лизак, В. В.; Крачковська, Я. В.; Райчева, А. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування сухарів з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне першого сорту, масло вершкове, дріжджі хлібопекарські пресовані, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок і воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт кропиви.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок