Перегляд за Автор "Радзієвська, І. Г."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАнтиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння(2019) Котляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.; Здоренко, К. С.; Радзієвська, І. Г.Олія з виноградного насіння – це продукт переробки насіння винограду культурного, яке раніше йшло у відходи. Актуальним напрямком дослідження є розробка нових і вдосконалення існуючих технологій отримання та переробки нетрадиційної олієвмістної сировини рослинного походження. Це дозволяє отримати олію з виноградного насіння високої харчової і біологічної цінності.
- ДокументВизначення стійкості збалансованих купажів олій під час обсмажування картопляних чіпсів(2015) Коваленко, О. А.; Ковбаса, В. М.; Радзієвська, І. Г.Одним з важливих чинників у технології виробництва чіпсів є використання рослинної олії, від чого значною мірою залежить харчова цінність даного продукту і термін його зберігання.