Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Радзієвська, І. Г."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння
    (2019) Котляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.; Здоренко, К. С.; Радзієвська, І. Г.
    Олія з виноградного насіння – це продукт переробки насіння винограду культурного, яке раніше йшло у відходи. Актуальним напрямком дослідження є розробка нових і вдосконалення існуючих технологій отримання та переробки нетрадиційної олієвмістної сировини рослинного походження. Це дозволяє отримати олію з виноградного насіння високої харчової і біологічної цінності.
  • Документ
    Визначення стійкості збалансованих купажів олій під час обсмажування картопляних чіпсів
    (2015) Коваленко, О. А.; Ковбаса, В. М.; Радзієвська, І. Г.
    Одним з важливих чинників у технології виробництва чіпсів є використання рослинної олії, від чого значною мірою залежить харчова цінність даного продукту і термін його зберігання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок