Перегляд за Автор "Пічкур, В. Я."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОсобливості використання рослинної сировини при виробництві формованих картопляних чіпсів(2018) Ковтун, А. В.; Пічкур, В. Я.; Ковбаса, В. М.Населення сьогодні все більше стикається з проблемою незбалансованого харчування та споживанням рафінованих харчових продуктів серед яких одними з найпопулярніших є формовані картопляні чіпси. Тому актуальним є зниження енергетичної цінності цього виду продукту шляхом удосконалення рецептурного складу.
- ДокументРозроблення рецептур концентратів киселів та напоїв миттєвого приготування на основі екструдованих видів крохмалю(2015) Пічкур, В. Я.; Ковбаса, В. М.Досліджено заміну в рецептурному складі концентратів солодких страв нативного крохмалю на екструдовані картопляний і тапіоковий з метою уникнення теплової обробки при приготуванні готової страви, що дасть можливість фортифікувати кисіль вітамінами та іншими термічно нестійкими біологічно активними компонентами.