Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Пігович Катерина Григорівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект їдальні з впровадженням у меню напоїв функціонального призначення на випадок воєнного часу у м. Вінниця
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Пігович Катерина Григорівна
    На сучасному етапі в світовій практиці спостерігається тенденція до створення харчових продуктів функціонального призначення. Особливо інтенсивно в цьому напрямку розвивається галузь безалкогольних напоїв. Одним із найперспективніших шляхів розроблення такої продукції є використання рослинної сировини, яка є природним джерелом біологічно активних речовин (БАР). Наявність значної сировинної бази в Україні та відносна дешевизна перероблення є добрими передумовами щодо її використання в технологіях оздоровчих продуктів. Рослини містять складні комплекси сполук, які мають потужний фізіологічний вплив на організм людини. Встановленно, що застосування пророщеної гречки як основної сировини у виробництві напою, дозволяє отримати корисні продукти, а використання додаткової рослиної сировини - значно збагатити його хімічний склад вітамінами та біологічно-активними речовинами. На підставі аналізу органолептичних, фізико-хімічних і біологічних показників розроблених напоїв та страв, науково обгрунтували оптимальний вміст сировини в рецептурах напоїв, розробили рецептуру і технологію виробництва напоїв та страв на основі пророщеної зеленої гречки.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок