Перегляд за Автор "Пшенишнюк, Г.Ф."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументГруповий проект як форма організації самостійної роботи студентів(2016) Соколова, Н.Ю.; Лебеденко, Т.Є.; Пшенишнюк, Г.Ф.Перехід до нової освітньої парадигми вимагає відмови від колишніх, часто безнадійно застарілих форм організації навчального процесу, які орієнтували студента на пасивне сприйняття трансльованого викладачем матеріалу на користь нових, які включають його в процес творчого осмислення та перетворення отриманої інформації. Однією з таких форм, як відомо, є самостійна робота, яка особливо важлива при підготовці студента технічних спеціальностей.
- ДокументМісце післядипломного навчання в системі безперервної освіти(2009) Гордієнко, Л.Л.; Відоменко, І.О.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Нікітчіна, Т.І.
- ДокументПорівняльна характеристика способів відкладеного випікання хлібобулочних виробів функціонального призначення(2015) Солоницька, І.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Мальков, Р.Ю.; Коцюк, І.С.У дослідженнях визначали вплив різних способів тістоприготування на якість хлібобулочних виробів функціонального призначення, виготовлених за технологією відкладеного випікання.
- ДокументРоль викладача в інноваційному науково-методичному забезпеченні навчального процесу(2015) Гордієнко, Л.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Солоницька, І.В.; Макарова, О.В.На сьогодняшній день роботодавці потребують не тільки наявність диплома, а й професіоналізму. Цим підкреслено, що підготовка фахівців у вищих навчальних закладах – це чинник суспільних змін.
- ДокументТехнологічні рішення для підвищення якості хлібних виробів на зерновій основі(2015) Макарова, О.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Іванова, Г.С.Актуальність удосконалення технології зернових виробів обумовлена тим, що в даний час особлива увага приділяється впровадженню безвідходних технологій і комплексній переробці сільськогосподарської сировини, що дозволяє раціонально використовувати зернові ресурси, знизити собівартість продукції, а також отримати нові харчові продукти з підвищеною харчовою і зниженою енергетичною цінністю.