Перегляд за Автор "Протасова Т. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєкт розвитку ресторану при готелі у с. Затока Одеської обл. з впровадженням спеціалізованих страв та виробів з нетрадиційної сировини(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2024) Протасова Т. М.Проєкт ресторану при готелі у с. Затока Одеської обл. з впровадженням спеціалізованих страв та виробів з нетрадиційної сировини Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: Вступ, у якому розглянуто основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу, особливості роботи в сучасних умовах передбачаючи вплив різних факторів на сферу обслуговування та надання послуг харчування. Науковий розділ спрямовано на впровадження кондитерського виробу з підвищеною харчовою цінністю. Технологічний розділ включає розробку виробничої програми закладу й цехів, розробку схеми виробничого процесу, обґрунтування складу приміщень, проектування складського господарства, заготівельних і доготівельних цехів, торговельних, адміністративно-побутових і допоміжних приміщень, розрахунок устаткування. Представлена організація виробництва, контроль якості, організація обслуговування, санітарно-гігієнічне забезпечення, рекламне забезпечення діяльності закладу, об’ємно-планувальне рішення закладу. Безпека праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва. Охорона навколишнього середовища розглядає вплив роботи закладу на довкілля. Економічна ефективність і інвестиційна привабливість проекту визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності закладу й строком окупності інвестиційних витрат, а також аналіз регіонального ринку послуг закладів ресторанного бізнесу заданого регіону, обґрунтування вибору типу закладу харчування в даному місті. Він містить теоретичне обґрунтування й дослідження ринку закладів ресторанного господарства, особливості роботи ресторану при готелі ,характеристику попиту на такі заклади , вплив різних факторів на окупність та необхідність таких закладів у даному місті та регіоні.
- ДокументСоціальна відповідальність бізнесу у готельно-ресторанній сфері сучасної України(2022) Протасова Т. М.; Халілова-Чуваєва Ю. О.Готельний бізнес є достатньо не стабільним в умовах ринкового середовища, тому більшість підприємств мають на меті створити ефективну діяльність виробництва послуг. Сприянню ефективної роботи підприємств служить використання концепції соціальної відповідальності. В контексті бізнесу соціальна відповідальність трактується таким чином, що фірма функціонує не лише для вирішення фінансових питань, але зосереджена на суспільних проблемах. Концепція полягає в поєднанні прибутку з діяльностю, яка приносить користь людям.