Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Притула Вікторія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка нової концепції розвитку готелю «Едельвейс» в м. Яремче Івано-Франківської області шляхом впровадження програм відпочинку
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Притула Вікторія
    Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: модель концепції підприємства, організаційну структуру управління готелем, послуги готелю, план житлового поверху готелю з приміщеннями для додаткових послуг. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю «Едельвейс» в м. Яремче. Готель «Едельвейс» розташовується в курортному містечку Яремче у Прикарпатті. Це тризірковий, але досить комфортабельний готель, що пояснюється жорсткою конкуренцією. Заклад відомий конференц-залом та входить до мережі готелів Буковель. Також гостям надається харчування в ресторані. Готель надає послуги розміщення у номерах Економ, Стандарт, Напівлюкс, Люкс та Апартаменти за демократичними цінами. Запропоновано створення програм відпочинку для мешканців готелю, що підвищить прибутковість закладу. В технологічному розділі представленні розрахунки місткості готелю, характеристика номерного фонду та інших приміщень закладу, характеристика та кошторис створення додаткових приміщень. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві, заходи протипожежної безпеки, заходи щодо охорони навколишнього середовища та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок