Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Приймаченко, Світлана Олегівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка інноваційної технології виробництва варених ковбасних виробів для дитячого харчування з м’ясної сировини органічних курей»
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Приймаченко, Світлана Олегівна
    В кваліфікаційній роботі розроблено інноваційну технологію виробництва варених ковбасних виробів з додаванням м’яса органічних курей для харчування дітей дошкільного віку з дотриманням усіх нормативно-правових вимог для продуктів з м’ясної сировини для дитячого харчування. Розроблено рецептури варених ковбасних виробів Сосиски органік «Кур-чатко», Сосиски органік «Котигорошко», Сосиски органік «Гулівер», проведено дослідження за фізико-хімічними, мікробіологічними та мікробіологічними по-казниками для підтвердження їх відповідності стандартним нормам та безпечно-сті. Спроектовано цех з виробництва органічних варених ковбасних виробів з додаванням м’яса органічних курей для впровадження розробленої технології та асортименту. Розроблено техніко-економічне обґрунтування доцільності та ефе-ктивності розробленої інноваційної технології та будівництва цеху.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок