Перегляд за Автор "Понтус, С. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ94665 Склад желейного мармеладу на пектині(2014) Іоргачова, К. Г.; Аветісян, К. В.; Понтус, С. М.Склад желейного мармеладу на пектині, що містить солодкий компонент, пектин, кислоту лимонну, лактат натрію, есенцію ванільну, барвник та воду, який відрізняється тим, що як солодкий компонент він містить глюкозний сироп ИГ-42 та полідекстрозу.
- Документ95343 Двошаровий мармелад «Шелдон»(2014) Іоргачова, К. Г.; Аветісян, К. В.; Понтус, С. М.Двошаровий мармелад, що містить солодкий компонент, агар, пюре малинове, кислоту молочну та воду як інгредієнти желейного шару та солодкий компонент, агар, пюре малинове, білок яєчний, кислоту молочну та воду як інгредієнти збивного шару, який відрізняється тим, що як солодкий компонент він містить глюкозний сироп ИГ-60 та полідекстрозу.