Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Покарініна, В. В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Асортимент готової продукції борошномельних підприємств Франції
    (2022) Покарініна, В. В.
  • Документ
    Взаємозалежність показника кількості клейковини та білка в зерні та борошні
    (2021) Люклянчук, К. М.; Покарініна, В. В.
    У багатьох країнах економічне значення пшениці (Triticum aestivum L.) велике, так як вона є найбільш широко вирощуваною польовою культурою. Стабільність якісних характеристик пшениці є важливою потребою для борошномельної промисловості. Мета роботи - порівняння показників кількості клейковини та білка якості у зерні та борошні пшениці; встановлення взаємозалежності між ними.
  • Документ
    Утримуюча здатність розчинників
    (2021) Люклянчук, К. М.; Покарініна, В. В.
    Утримуюча здатність розчинника або Solvent Retention Capacity(SRC) – це фізичний тест (метод), що проводиться з борошном з твердої або м'якої пшениці для визначення її кінцевого використання, якості випічки і ефективності гідратації під час змішування. Розглянуто процедуру проведення такого досліду зі зразками українського борошна, отриманих з борошномельних заводів і млинів різних областей за поточний рік та побудовано лінійні регресійні залежності за допомогою методу найменших квадратів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок