Перегляд за Автор "Покарініна, В. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАсортимент готової продукції борошномельних підприємств Франції(2022) Покарініна, В. В.
- ДокументВзаємозалежність показника кількості клейковини та білка в зерні та борошні(2021) Люклянчук, К. М.; Покарініна, В. В.У багатьох країнах економічне значення пшениці (Triticum aestivum L.) велике, так як вона є найбільш широко вирощуваною польовою культурою. Стабільність якісних характеристик пшениці є важливою потребою для борошномельної промисловості. Мета роботи - порівняння показників кількості клейковини та білка якості у зерні та борошні пшениці; встановлення взаємозалежності між ними.
- ДокументУтримуюча здатність розчинників(2021) Люклянчук, К. М.; Покарініна, В. В.Утримуюча здатність розчинника або Solvent Retention Capacity(SRC) – це фізичний тест (метод), що проводиться з борошном з твердої або м'якої пшениці для визначення її кінцевого використання, якості випічки і ефективності гідратації під час змішування. Розглянуто процедуру проведення такого досліду зі зразками українського борошна, отриманих з борошномельних заводів і млинів різних областей за поточний рік та побудовано лінійні регресійні залежності за допомогою методу найменших квадратів.