Перегляд за Автор "Подорога, В. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження шпинату різних термінів дозрівання для виробництва замороженого продукту(2016) Доценко, Н. В.; Подорога, В. І.Головною метою роботи було дослідження шпинату різних термінів дозрівання (осіннього та весняного) для отримання замороженого продукту з високими функціональними властивостями та збереження інтенсивного зеленого кольору, характерного для нативної си- ровини. Таким чином, досліджувались дві групи сортів шпинату: осіннього та весняного те- рміну дозрівання.
- ДокументІнновації в закладах ресторанного господарства в умовах сучасного суспільства(2017) Подорога, В. І.В останні роки новітні інновації суттєво змінили індустрію громадського харчування. Вже не достатньо тільки витримувати якість їжі та обслуговування.