Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Плахотна Олександра Андріївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка меню салатів в їдальні при бізнес-центрі.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Плахотна Олександра Андріївна
    Громадське харчування в Україні пройшло довгий і цікавий шлях розвитку, що відображає як соціально-економічні трансформації, так і зміни в культурі харчування населення. Ця сфера завжди мала важливе значення для забезпечення населення якісною їжею, а також для формування гастрономічної ідентичності країни. У радянський період громадське харчування було організовано переважно у вигляді їдалень, буфетів, столових на підприємствах, у навчальних закладах та установах. Воно мало плановий характер і було спрямоване на забезпечення широких мас населення недорогою, але збалансованою їжею. У цей час формувався стандарт "радянської кухні", що поєднував елементи кухонь різних народів колишнього СРСР.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок