Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Петров, С. В."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    32222 Спосіб очищення перцю від шкірочки
    (2008) Петров, С. В.; Безусов, А. Т.; Верхівкер, Я. Г.
    Спосіб очищення перцю від шкірочки, що передбачає підготовку плодів перцю, обробку їх рідким реагентом при підвищеній температурі і механічне відокремлення шкірочки, який відрізняється тим, що підготовлені плоди перцю обробляють 13-17 % розчином лугу NaOH при температурі 94-97 °С протягом 45-55 секунд, після чого плоди перцю промивають холодною водою, відокремлюють шкірочку і обробляють 5-7 % розчином оцтової кислоти протягом 20-25 секунд та знову промивають холодною водою.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок