Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Петришина, Олександра Гаврилівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проектування напівфабрикатного цеху по виробництву широкого асортименту напівфабрикатів з м’яса птиці для ТОВ «Гаврилівка» в Одеській області
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Петришина, Олександра Гаврилівна
    В дипломному проекті підібрано сучасні технологічні схеми, що передбачені для ефективної переробки сировини та широкого асортименту натуральних, рублених напівфабрикатів з м’яса птиці, що обґрунтовані технологічними розрахунками. В проекті передбачено багатоголковий ін’єктор HPI 450. Він відрізняється надійністю конструкції і простотою в обслуговуванні. Знімні бічні кришки машини забезпечують легкий доступ до всіх компонентів машини. Вовчок - м'ясорубку Karl Schnell (Німеччина) вирізняє висока якість виготовлення і надійність. Машина забезпечує високу якість кінцевого продукту завдяки спеціальному ножового комплекту, який виконує м'яке подрібнення м'яса без механічного тиску на нього. Вакуумний масажер VT- 700 забезпечує автоматичний процес масування. Масажер можна використовувати для всіх видів м’ясної сировини. Фаршмішалка вакуумна ІПКС-019 призначена для перемішування м'ясного фаршу та інших подрібнених харчових продуктів в умовах вакууму; має пристрій лопатевого типу, що забезпечує рівномірне перемішування продукту. Для пакування напівфабрикатів використовують вакуум пакувальну машину з ваговим чекодрукуючим пристроєм FS-R. Наявність ваг та чеко- друкуючого пристрою дає змогу економити з додатковим устаткуванням. Здійснено розрахунок інженерно-технологічного забезпечення підприємства, а також розрахунки для архітектурно-будівельної частини.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок