Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Петренко Артьом Русланович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєктування потоково механізованих ліній заних ліній в карамельному цеху по виробництву льодяникової карамелелі «Барбарис» та карамелі з помадною начинкою «Мрія» в карарамельному цеху кондитерської фабрики.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Петренко Артьом Русланович
    Кондитерські вироби — це харчові продукти, виготовлені на основі цукру, борошна, вершкового масла, яєць, молока та інших інгредієнтів. Вони відзначаються високою калорійністю та призначені для задоволення смакових уподобань і покращення настрою. Усі кондитерські вироби поділяються на дві великі категорії: борошняні та цукрові.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок