Перегляд за Автор "Перетяка, С.М."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктуальність підготовки спеціалістів з енергетичного менеджменту(2010) Бурдо, О.Г.; Перетяка, С.М.; Шиянов, О.І.
- ДокументМетодичні вказівки для вивчення механічних процесів(2016) Перетяка, С.М.Курс «Процеси і апарати харчових виробництв» складається з чотирьох модулів: «Основи гідравліки», «Гідромеханічні процеси», «Теплові процеси» та «Масообмінні процеси». Ці модулі забезпечені наочними лабораторними стендами та методичними вказівками. Для більш повного вивчення дисципліни пропонується впровадити модуль «Механічні процеси», тому виникла потреба в розробці методичних вказівок та стендів для проведення лабораторних робіт.
- ДокументОсобливості курсу «Енергетичний менеджмент»(2010) Бурдо, О.Г.; Перетяка, С.М.
- ДокументПелети з виноградних вичавків(2015) Перетяка, С.М.Метою досліджень стала розробка технології пелет з виноградних вичавків та визначення питомих витрат енергії на кожну стадію процесу.
- ДокументПосилення ролі наглядних посібників при вивченні технічних дисциплін(2013) Перетяка, С.М.
- ДокументІнформаційне забезпечення курсового проектування дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв»(2009) Перетяка, С.М.; Шиянов, О.І.