Перегляд за Автор "Патевська, Я. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ118707 Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна тритикале(2017) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Патевська, Я. В.1. Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна тритикале, що включає очищення від домішок, шліфування, сортування продуктів шліфування, воднотеплову обробку ядра, плющення та сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно з вологістю не більше 14 % шліфують двократно, подрібнюють на двох системах вальцьових верстатів, продукти подрібнення сортують, при цьому ядра фракції з розміром частинок більше 2,5 мм зволожують до вологості 20-22 %, а з розміром частинок менше 2,0 мм - до вологості 18-20 %, відволожують протягом 2-3 год., пропарюють при тиску пари 0,15-0,20 МПа 4-6 хв., плющать та підсушують. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно тритикале сорту "Славетне".
- ДокументЛущення зерна тритикале з використанням теплової обробки(2018) Чумаченко, Ю. Д.; Патевська, Я. В.В ході даної роботи було вивчено вплив різних режимів лущення зерна на вихід ядра і побічних продуктів із зерна тритикале.
- ДокументСпосіб виробництва крупи та пластівців з цілого зерна тритикале(2017) Патевська, Я. В.В даній роботі було розглянуто спосіб виробництва крупи та пластівців з цілого зерна тритикале.