Перегляд за Автор "Пастущук Руслана Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроект ресторану болгарської кухні у м. Болград Одеської обл.(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2024) Пастущук Руслана ВікторівнаАктуальність теми. Завданням на дипломний проект передбачено проект ресторану болгарської кухні у м. Болград Одеської області. В проектованому ресторані представлені страви болгарської кухні із рецептурних збірників та фірмові страви. Барну карту складають різні види кави та чаю, какао, асортимент пива, вина і міцний алкоголь. В ресторані, крім споживання їжі, передбачено організацію відпочинку клієнтів у вигляді музичних вечорів, свят, романтичних та сімейних вечорів, конференцій, онлайн зустрічей. Метою дипломного проекту є проект ресторану болгарської кухні у м. Болград Одеської області. Для досягнення поставленої мети визначені наступні завдання: - розглянути характеристику ресторану болгарської кухні; - скласти техніко-економічне обґрунтування проекту; - розробити концепцію підприємства й моделювання виробничих і технологічних процесів; - скласти меню і розробити виробничу програму підприємства; - розрахувати сировинну відомість, виробничі цехи закладу, кількість обладнання, чисельності персоналу та площі цехів; - зробити проектування торгівельних та допоміжних приміщень; - забезпечити охорону праці та цивільний захист на підприємств; - розрахувати показники економічної ефективності проекту й встановити термін його окупності.