Перегляд за Автор "Паскал, Ю. Г."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ49689 Спосіб виробництва швидкозамороженого яблучного десерту(2010) Тележенко, Л. М.; Паскал, Ю. Г.Спосіб виробництва швидкозамороженого яблучного десерту, що передбачає підготовку сировини, подрібнення, розварювання, протирання та внесення цукру, який відрізняється тим, що в підігріту яблучну масу вноситься дисперсія суміші картопляного і тапіокового крохмалів у молочній сироватці при співвідношенні крохмалів 2:1, після чого суміш компонентів підігрівають при постійному перемішуванні до температури 70 °С, охолоджують, фасують і заморожують.
- Документ73076 Швидкозаморожений яблучно-полуничний крем(2012) Тележенко, Л. М.; Паскал, Ю. Г.; Янчик, К. В.Швидкозаморожений яблучно-полуничний крем, який містить свіжі яблука, цукор і структуроутворювач, який відрізняється тим, що додатково містить полуницю, як структуроутворювач використовують манну крупу та пектин.
- ДокументУдосконалення технології швидкозаморожених десертів(ОНАХТ, 2010) Паскал, Ю. Г.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. Дисертація спрямована на обґрунтування стабілізації структури багатокомпонентної системи, що заморожується, шляхом підбору компонентного складу, здатного утримувати структурну воду в умовах фазових переходів. Наведені результати експериментальних досліджень властивостей дисперсій крохмалів та показано, що забезпечення стабільної консистенції десертів в умовах фазових переходів, з метою утримання води гідроколоїдами після розморожування, можливе шляхом застосування обґрунтованого та підібраного розчинника, або поліпшення загальної комплексності системи, що складається з композиційної суміші крохмалів. Обґрунтовано вибір режимів та параметрів низькотемпературної обробки фруктово-ягідних десертів та наведено номограми для розрахунку тривалості процесу заморожування продукту. На підставі узагальнення експериментальних досліджень удосконалено технологічну схему виробництва швидкозаморожених десертів стабілізованої якості.