Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Паламарчук, А. С."

Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    129829 Композиція інгредієнтів для виробництва паштету
    (2018) Фуголь, А. Г.; Патюков, С. Д.; Патюкова, Н. С.; Паламарчук, А. С.
    1. Композиція інгредієнтів для виробництва паштету, що містить печінку сільськогосподарських тварин або птиці, жировий компонент, сіль харчову, моркву і цибулю ріпчасту, яка відрізняється тим, що вона додатково містить відвар насіння льону і спеції, а як жировий компонент композиція містить рослинну олію. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як рослинну олію вона містить оливкову або кукурудзяну, або соняшникову олію. 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як спеції вона містить суміш перцю чорного і перцю духмяного при їх співвідношенні, рівному 1:1.
  • Документ
    Вивчення впливу дозрівачів на сенсорні показники сушено-в'яленої рибної продукції
    (2021) Паламарчук, А. С.; Глушков, О. А.; Кушніренко, Н. М.
  • Документ
    Дієтичні добавки з морепродуктів – основа здорового харчування
    (2019) Паламарчук, А. С.
    На сьогодні є всі підстави вважати, що найбільш швидким, економічно прийнятним і науково обґрунтованим шляхом вирішення проблеми раціоналізації харчування населення є широке застосування в повсякденній практиці дієтичних добавок до їжі. Дієтичні добавки є частиною правильного, здорового харчування людини.
  • Документ
    Контроль якості, безпека та екологія в галузі. Рибопереробна галузь
    (2020) Паламарчук, А. С.; Кушніренко, Н. М.; Глушков, О. А.
    Викладено основи сенсорних методів дослідження якості, фізичних, хімічних, фізико-хімічних та інструментальних методів контролю технологічних процесів, якості, безпеки та екології в рибопереробній галузі - сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та тари, готової продукції. Наведено основні положення та специфіку організації технохімічного контролю при виробництві різних асортиментів продукції галузі, ефективного проведення вхідного контролю сировини, виробничого контролю параметрів технологічних процесів та, як наслідок, забезпечення якості, безпечності та екології, як виробництва, так і готової продукції.
  • Документ
    Об’єкти товарного рибництва як перспективна сировина для виробництва імітованих продуктів
    (2020) Паламарчук, А. С.; Кушніренко, Н. М.
    Одним з перспективних напрямів переробки гідробіонтів є технологія виробництва аналогової або імітованої продукції на основі фаршу типу «сурімі» з риб зниженої харчової цінності чи тих, традиційні технології переробки яких, викликають труднощі.
  • Документ
    Особливости використання дозрівачів у виробництві сушено-в'ялених напфівфабрикатів
    (2022) Паламарчук, А. С.; Патюков, С. Д.; Глушков, О. А.
  • Документ
    Проблеми та перспективи вдосконалення дистанційних освітніх технологій у ЗВО
    (2022) Паламарчук, А. С.; Глушков, О. А.
  • Документ
    Підвищення якості знань - самостійна робота студентів
    (2020) Паламарчук, А. С.; Патюков, С. Д.; Азарова, Н. Г.
  • Документ
    Розробка режимів стерилізації рибних консервів з риб внутрішніх водойм
    (2021) Паламарчук, А. С.; Патюков, С. Д.; Кушніренко, Н. М.
  • Документ
    Сировина і матеріали рибної промисловості
    (2019) Кушніренко, Н. М.; Паламарчук, А. С.
    Набуття глибоких знань стосовно іхтіологічних та технохімічних властивостей сировини водного походження, набуття навичок самостійного орієнтування у виборі сировини для виробництва того або іншого виду продукції, з огляду на його якісні та кількісні показники, поєднання питань теорії і практики досягається в процесі активної самостійної роботи над навчальним матеріалом при підготовці до лабораторних занять, а також при виконанні домашніх завдань з курсу «Сировина та матеріали рибної промисловості». Навчальний посібник до лабораторних занять призначено для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології» ступінь бакалавр всіх форм навчання.
  • Документ
    Удосконалення технології солодкої продукції з гідробіонтів рослинного походження з додаванням фрукто-овочевих компонентів
    (2019) Паламарчук, А. С.; Кушніренко, Н. М.
    Гідробіонти водного походження, а саме макроліти, і їх біологічно активні компоненти можуть бути використані для профілактики і лікування ряду «хвороб цивілізації», а також з метою усунення наслідків впливу шкідливих речовин на організм людини.
  • Документ
    Інноваційні технології освіти
    (2020) Паламарчук, А. С.; Кушніренко, Н. М.; Шлапак, Г. В.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок