Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Пазюк Олександра"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка нової концепції ресторану при готелі "Плай" в смт. Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області шляхом впровадження дитячого меню та гастрономічних майстер-класів.
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Пазюк Олександра
    Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, по-слуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресто-ранного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформо-вано унікальну торгову пропозицію ресторану при готелі ""Плай"" в м. Одеса. Ресторан при готелі ""Плай"" в смт. Сергіївка відомий своєю атмосферою затишку та вишуканого сервісу. Концепція ресторану базується на ідеї створення унікаль-ного досвіду для відвідувачів, де діти стають шеф-кухарями. Головна ідея проекту полягає в розробці дитячого меню та проведенні гастрономічних майстер-класів, де діти матимуть можливість взяти участь у приготуванні страв разом з професій-ними кухарями та відкрити для себе світ кулінарії.В технологічному розділі пред-ставленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обла-днання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисе-льність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показникита проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 115 стор.; таблиць – 26; графічнихаркушів – 4

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок