Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Павлюк, А"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології виробництва бурштинових вин за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2021) Павлюк, А
    Анотація Павлюк А.А. Удосконалення технології виробництва бурштинових вин за допомогою методів сенсорного аналізу. Керівник : к.с.г.н., доцент Камене-ва Н.В. Кваліфікаційна робота складається з 85 сторінок печатного тексту, 16 слайдів ілюстративного матеріалу, 4 таблиці, 19 рисунків, 29 використаних літературних джерел, 3 додатки. Бурштинові вина викликають інтерес і своїм смаком, і довгою історією, і оригінальною технологією виробництва. Не менш важливим є той факт, що вони повністю натуральні, не містять оксиду сірки та інших добавок, про них говорять як про біодинамічних та органічних. Щодо енергетичної цінності - калорійність алкогольних напоїв в цілому дуже варіюється залежно від виду напоїв. Причому різниця у кількості калорій між найменш і найбільш кало-рійними – у 10 разів. Тому є актуальністю. Метою досліджень є: удосконалення технології виробництва бурштино-вих вин за допомогою методів сенсорного аналізу. Завданням виконання даної кваліфікаційної роботи є: вивчення історії та сучасного стану виробництва бурштинових вин; аналізування ситуації щодо виробництва вин на ринку; огляд нормативної документації, щодо ви-мог органолептичних показників вин, та вибір методів дослідження; аналізу-вання технології виробництва продукту; розробка протоколів та формування робочої панелі дослідження; проведення досліджень та статистична обробка результатів; удосконалення технології виробництва продукту за допомогою методів сенсорного аналізу; Предметом роботи є: - органолептичні показники бурштинового вина Об'єктом роботи є: вина. Матеріали роботи: - вина бурштинові «Rtvelisi», «Binekhi», «Shabo», «La Caplana».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок