Перегляд за Автор "Остапенко, Д."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОсобливості чиллер-фенкойлових систем кондиціювання повітря(2021) Балацький, А. Ю.; Роботько, М. Ю.; Остапенко, Д.
- ДокументРозробка технології крафтових регіональних вин за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2021) Остапенко, Д.Анотація кваліфікаційної роботи на тему: «Розробка технології крафтових регіональних вин за допомогою методів сенсорного аналізу» Спеціальність: 181 «Харчові технології» Освітньо-наукова програма – Сенсорний аналіз в харчових технологіях Ступінь вищої освіти – магістр Автор кваліфікаційної роботи - Остапенко Д.О. Керівник: д.т.н., доцент Ткаченко О. Б. В кваліфікаційній роботі вирішено завдання проведення сенсорного дослідження лінійки вин «Vinum Nostrum» крафтової домашньої виноробні, яка знаходиться у селі Алтестово Одеської області, для розробки та удосконалення технологій виро- бництва вин. Метою кваліфікаційної роботи є розробка та удосконалення технології крафто- вих регіональних вин за допомогою методів сенсорного аналізу. Для виконання поставленної мети необхідно виконати наступні завдання: 1. Проаналізувати історію, сучасний стан та ситуацію щодо виробництва вино- градних вин на вітчизняному ринку. 2. Проаналізувати нормативну документацію, що регулює вимоги до органоле- птичних показників виноградних вин 3. Проаналізувати технології виробництва червоних столових сортових вин 4. Дослідити крафтову лінійку вин «Vinum Nostrum», за допомогою груп мето- дів розрізняльних, з застосуванням шкал та категорій, та із застосуванням описових методів. 5. Провести дослідження та проаналізувати лінійку вин «Vinum Nostrum» за до- помогою бальної шкали МОВВ 6. Провести дослідження, щодо витримки червоних столових вин з використан- ням деревини дубу 7. Розробити рекомендації, щодо удосконалення технологій лінійки вин «Vinum Nostrum» крафтової домашньої виноробні. У висновках проведено аналіз отриманих результатів. Приведений список літератури. Кваліфікаційна робота містить: - текстової частини – 145 стор. - таблиць – 35 - ілюстрацій – 30 - додатків – 12 стор.