Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Остапенко, Д."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Особливості чиллер-фенкойлових систем кондиціювання повітря
    (2021) Балацький, А. Ю.; Роботько, М. Ю.; Остапенко, Д.
  • Документ
    Розробка технології крафтових регіональних вин за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2021) Остапенко, Д.
    Анотація кваліфікаційної роботи на тему: «Розробка технології крафтових регіональних вин за допомогою методів сенсорного аналізу» Спеціальність: 181 «Харчові технології» Освітньо-наукова програма – Сенсорний аналіз в харчових технологіях Ступінь вищої освіти – магістр Автор кваліфікаційної роботи - Остапенко Д.О. Керівник: д.т.н., доцент Ткаченко О. Б. В кваліфікаційній роботі вирішено завдання проведення сенсорного дослідження лінійки вин «Vinum Nostrum» крафтової домашньої виноробні, яка знаходиться у селі Алтестово Одеської області, для розробки та удосконалення технологій виро- бництва вин. Метою кваліфікаційної роботи є розробка та удосконалення технології крафто- вих регіональних вин за допомогою методів сенсорного аналізу. Для виконання поставленної мети необхідно виконати наступні завдання: 1. Проаналізувати історію, сучасний стан та ситуацію щодо виробництва вино- градних вин на вітчизняному ринку. 2. Проаналізувати нормативну документацію, що регулює вимоги до органоле- птичних показників виноградних вин 3. Проаналізувати технології виробництва червоних столових сортових вин 4. Дослідити крафтову лінійку вин «Vinum Nostrum», за допомогою груп мето- дів розрізняльних, з застосуванням шкал та категорій, та із застосуванням описових методів. 5. Провести дослідження та проаналізувати лінійку вин «Vinum Nostrum» за до- помогою бальної шкали МОВВ 6. Провести дослідження, щодо витримки червоних столових вин з використан- ням деревини дубу 7. Розробити рекомендації, щодо удосконалення технологій лінійки вин «Vinum Nostrum» крафтової домашньої виноробні. У висновках проведено аналіз отриманих результатів. Приведений список літератури. Кваліфікаційна робота містить: - текстової частини – 145 стор. - таблиць – 35 - ілюстрацій – 30 - додатків – 12 стор.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок