Перегляд за Автор "Осадча, О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ132308 Композиція інгредієнтів для приготування самбуку яблучного(2019) Осадча, О.; Золовська, О. В.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування самбуку яблучного, в якій шляхом заміни піноутворювача та введення нового компоненту, забезпечити одержання продукту з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин (зокрема вітаміну С, пектинових речовин та харчових волокон) з імуностимулюючими, загальнозміцнюючими та гіпоалергенними властивостями.
- ДокументНові тенденції розробки солодких страв з покращеними профілактичними властивостями(2018) Осадча, О.; Золовська, О. В.В технології збивних солодких страв для надання пишної структури десерту використовують білок курячого яйця. Одним з недоліків курячого яйця є те, що воно є алергеном, що може призвести до появи алергії, а також курячі яйця можуть стати причиною сальмонельозу. Тому, головною метою роботи є заміна курячого білку на інший піноутворювач.