Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Осадча, О."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    132308 Композиція інгредієнтів для приготування самбуку яблучного
    (2019) Осадча, О.; Золовська, О. В.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування самбуку яблучного, в якій шляхом заміни піноутворювача та введення нового компоненту, забезпечити одержання продукту з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин (зокрема вітаміну С, пектинових речовин та харчових волокон) з імуностимулюючими, загальнозміцнюючими та гіпоалергенними властивостями.
  • Документ
    Нові тенденції розробки солодких страв з покращеними профілактичними властивостями
    (2018) Осадча, О.; Золовська, О. В.
    В технології збивних солодких страв для надання пишної структури десерту використовують білок курячого яйця. Одним з недоліків курячого яйця є те, що воно є алергеном, що може призвести до появи алергії, а також курячі яйця можуть стати причиною сальмонельозу. Тому, головною метою роботи є заміна курячого білку на інший піноутворювач.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок