Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Опря Володимир"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка інноваційної концепції тематичного готелю в м. Одеса
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Опря Володимир
    АНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи магістра на тему: «Розробка інноваційної концепції тематичного готелю в м. Одеса» Кваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка нової концепції розвитку для готелю «Premier Geneva» в місті Одеса, шляхом впровадження інноваційних технологій в різні служби готелю, що може підвищити комфорт для гостей, зекономити час працівникам для виконання інших завдань та просувати безконтактні готелі. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується: 1. Встановлення та впровадження в роботу кіоску самопоселення «Myra Stand»; 2. Встановлення в номерному фонді замків «Gaudi FIt In Code BLE» з кількома варіантами доступу в номер. Науково-дослідної частини, присвяченої визначенню вподобання туристів щодо інновацій та сучасний технологій в процесі обслуговування мандрівників та користуванні ними послугами. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме моделювання інфраструктурної складової проекту, показники експлуатаційної програми готелю, технології обслуговування гостей, а також описання організації і функцій служб готелю. Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників підприємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, запропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для приміщень закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства. Кваліфікаційна робота магістра містить: Текстової частини – 81 стор. Таблиць – 15, Графіків –22, Додатків – 25, з них графічних аркушів – 8. Літературних джерел – 31 найменування.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок