Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Олійник Олександр Олександрович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект розвитку кафе-спортивного з впровадженням у меню страв спеціального призначення у м. Ізмаїл Одеської обл.
    (ОНТУ, кафедра ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Олійник Олександр Олександрович
    Актуальність теми. Останніми роками в Україні різко збільшується кількість людей які хочуть та прагнуть харчуватись правильно та корисно. Це зумовлює подальший розвиток та створення та впровадження високого вмісту білку у готові страви, або на заміну деяких інгредієнтів для більш вдалого та оздоровчого харчування технологій продуктів харчування, більш збалансованого хімічного складу, функціонального призначення за рахунок використання бобових, а точніше сочевиці у стравах, збагаченої харчовими волокнами, та багатим хімічним складом та змістом, мінералами, вітамінами та кислотами. Популярність спорту та здорового способу життя – тренд останніх років. Пропаганда правильного харчування, спорту та відмови від шкідливих звичок – причини, які роблять подібний бізнес актуальним. Метою кваліфікаційної роботи є проект розвитку кафе-спортивного з впровадженням у меню страв спеціального призначення, а саме використання зернобобових культур у складі других страв у закладах ресторанного господарства, а саме впровадження високобілкових страв на основі сочевиці у спортивні кафе. Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: - Розробити технологію для виготовлення страв з бобових (сочевицею). - Визначити хімічний склад і харчову цінність основних інгредієнтів виробів; - Провести органолептичну оцінку страви; - Виконати проект розвитку кафе-спортивного з впровадженням у меню страв спеціального призначення; - Описати основні аспекти охорони праці, цивільного захисту та охорони навколишнього середовища для даного проекту; - Провести оцінку економічних показників проекту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок