Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Олійник, Юрій Сергійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка програмного забезпечення для підвищення ефективності роботи хлібопекарського виробництва
    (ОНАХТ, кафедра інформаційних технологій та кібербезпеки, 2021) Олійник, Юрій Сергійович
    "Актуальність теми В даний час в нашій країні хлібопекарська промисловість належить до однієї з провідних галузей агропромислового комплексу. Це визначається значимістю даного продукту для населення, соціальною спрямованістю галузі, виробничими обсягами, а також кількістю підприємств з виробництва хліба: близько 900 тисяч тонн хліба продукції за рік. З метою підвищення конкурентоспроможності продукції, створення сприятливого, кращого ставлення покупця до продукції хлібозаводи постійно виробляють розширення асортименту, поліпшення технологій виробництва, модернізацію обладнання та пошук нової сировини. Метою роботи є створення програмного забезпечення для підвищення ефективності роботи хлібопекарського виробництва. Задачі дослідження: – провести аналіз роботи хлібопекарського виробництва; – провести дослідження бізнес-процесів, на яких будується робота хлібопекарського виробництва; – провести дослідження аналогічних програмних засобів; – розробити концепцію підвищення ефективності роботи хлібопекарського виробництва; – розробити веб-додаток для автоматизації розрахунків рецептур для хлібобулочних та кондитерських виробів. Об’єктом дослідження є процес підвищення ефективності роботи хлібопекарського виробництва. Предметом дослідження є тенденції розвитку хлібопекарського виробництва. Наукова новизна полягає у визначенні ролі інформатизації в автоматизації та підвищенні ефективності роботи хлібопекарського виробництва. Практична цінність роботи полягає у підвищенні ефективності роботи хлібопекарського виробництва за рахунок автоматизації розрахунків рецептур хлібобулочних виробів та інформатизації документації технологічних процесів. Веб-додаток доступний для використання на будь-якому пристрої – будь то стаціонарний комп'ютер, ноутбук або ж мобільний телефон. "

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок