Перегляд за Автор "Олійник, А."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПоліпшення органолептичних характеристик білого столового виноматеріалу сорту Сухолиманський після оклеювання матеріалами фірми «Enogroup»(2019) Олійник, А.; Мельник, І.Прозорість і блиск – одне з основних вимог споживача щодо вина. Присутність сторонніх часток у вигляді плівки або суспензій погіршує візуальну оцінку при дегустації, а часто також і оцінку смакових якостей вина. Проведені дослідження, об’єктами яких були столові білі виноматеріали сорту Сухолиманський 2018 року врожаю. Для визначення основних показників якісного складу виноматеріалів використовували загальноприйняті методи дослідження.