Перегляд за Автор "Овчиннікова, Я. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ78843 Шоколадні цукерки профілактичної дії(2013) Овчиннікова, Я. В.; Полуєва, Х. О.; Дроздов, О. І.Шоколадні цукерки профілактичної дії, що містять шоколадну масу, які відрізняються тим, що додатково вони містять сироп лактулози з концентрацією 70 %, ванільний цукор, сухофрукти та горіхи.
- Документ87374 Спосіб виробництва квашеної капусти(2014) Палвашова, Г. І.; Овчиннікова, Я. В.Спосіб виробництва квашеної капусти, що передбачає підготовку, подрібнення, внесення рецептурних компонентів і ферментацію, який відрізняється тим, що суміш подрібненої капусти і рецептурних компонентів фасують в дрібну вакуумну упаковку і вакуумують, ферментацію здійснюють протягом 5-7 днів у вакуумній упаковці, а сквашену таким чином капусту зберігають у вакуумній упаковці до 8 місяців.