Перегляд за Автор "Носкова, О. П."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ73289 Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації томатного соку(2012) Мазур, О. В.; Носкова, О. П.Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації томатного соку, який включає вимірювання і регулювання температури пастеризації томатного соку в секції пастеризації, вимірювання і регулювання температури охолоджування томатного соку в секції охолоджування, компенсацію впливу температури пастеризації в секції пастеризації на температуру соку в секції охолоджування, який відрізняється тим, що додатково компенсують запізнення в каналі управління шляхом введенням упереджувача Сміта і в каналі охолоджування томатного соку використовують нейронний регулятор.