Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Новічков, В. К."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Автоматизовані системи та інформаційні технології в ресторанному бізнесі
    (2022) Кожевнікова, В. О.; Новічков, В. К.
  • Документ
    Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства
    (2021) Новічкова, Т. П.; Новічков, В. К.; Асауленко, Н. В.
  • Документ
    Продовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України
    (ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.
    У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.
  • Документ
    Розвиток екологічного (сільського, зеленого) туризму в Одеській області
    (2018) Новічков, В. К.; Наджафова, К. Р.
    Розглядаються питання розвитку екологічного туризму в Одеській області.
  • Документ
    Шляхи відновлення готельно-ресторанної сфери в Україні
    (2023) Кожевнікова, В. О.; Новічков, В. К.
    В роботі розглянуті шляхи відновлення готельно-ресторанної сфери Украіни, подолання кризи спричиненої війною на основі використання світового досвіду.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок