Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Новік, Ю. П."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    111205 Композиція інгредієнтів для приготування млинців з начинкою
    (2016) Калугіна, І. М.; Новік, Ю. П.
    Композиція інгредієнтів для приготування млинців з начинкою, що містить цибулю зелену, зелень петрушки, яйця курячі відварені, маргарин і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить ламінарію.
  • Документ
    Розробка технології кулінарних напівфабрикатів з йодовмісними начинками
    (2016) Новік, Ю. П.
    На пiдставi аналiзу йодовмiсної сировини було прийнято рiшення про доцiль­нiсть використання ламiнарiї в якостi удосконалення композицiї iнгредiєнтiв для при­готування млинцiв з начинкою, для одержання готового продукту з пiдвищеним вмiс­том йоду.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок