Перегляд за Автор "Новік, Ю. П."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ111205 Композиція інгредієнтів для приготування млинців з начинкою(2016) Калугіна, І. М.; Новік, Ю. П.Композиція інгредієнтів для приготування млинців з начинкою, що містить цибулю зелену, зелень петрушки, яйця курячі відварені, маргарин і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить ламінарію.
- ДокументРозробка технології кулінарних напівфабрикатів з йодовмісними начинками(2016) Новік, Ю. П.На пiдставi аналiзу йодовмiсної сировини було прийнято рiшення про доцiльнiсть використання ламiнарiї в якостi удосконалення композицiї iнгредiєнтiв для приготування млинцiв з начинкою, для одержання готового продукту з пiдвищеним вмiстом йоду.