Перегляд за Автор "Никитюк, Т. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументНові підходи в збагаченні хлібобулочних виробів мінеральними речовинами(2015) Українець, А. І.; Олішевський, В. В.; Маринін, А. І.; Никитюк, Т. В.Актуальним є розроблення як технологій одержання мінеральних речовин, так і технології спрямованого регулювання хімічного складу хлібобулочних виробів з метою отримання продукту з вищим вмістом мінеральних речовин та кращими показниками якості.
- ДокументІнтенсифікація процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмінію(2016) Українець, А. І.; Олішевський, В. В.; Пушанко, Н. М.; Маринін, А. І.; Бабко, Є. М.; Никитюк, Т. В.Сучасні тенденції розвитку харчової індустрії вимагають застосування ресурсо- та енергоощадних технологій переробки сировини та виготовлення продуктів харчування.