Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Насіковський Олександр Сергійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології ковбасних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2024) Насіковський Олександр Сергійович
    АНОТАЦІЯ на кваліфікаційну роботу на тему: Удосконалення технології ковбасних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу Здобувач Насіковський Олександр Сергійович Керівник Манолі Тетяна Анатоліївна Освітній ступінь Магістр Спеціальність 181 Харчові технології Освітня програма Сенсорний аналіз в харчових технологіях Кафедра технології вина та сенсорного аналізу Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний стан м’ясопереробної галузі, історія технології ковбасних виробів, стійкий попит на ковбасні вироби з сировини тваринного походження; проблеми та особливості технології ковбасних виробів, розрахунок інноваційного бюджету проєкту з удосконалення технології виробництва ковбасних виробів Мета роботи: удосконалити технологію ковбасних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології ковбасних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 105 сторінках; 12 таблиць, 22 рисунки, 59 джерел інформації.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок