Перегляд за Автор "Насіковський Олександр Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології ковбасних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2024) Насіковський Олександр СергійовичАНОТАЦІЯ на кваліфікаційну роботу на тему: Удосконалення технології ковбасних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу Здобувач Насіковський Олександр Сергійович Керівник Манолі Тетяна Анатоліївна Освітній ступінь Магістр Спеціальність 181 Харчові технології Освітня програма Сенсорний аналіз в харчових технологіях Кафедра технології вина та сенсорного аналізу Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний стан м’ясопереробної галузі, історія технології ковбасних виробів, стійкий попит на ковбасні вироби з сировини тваринного походження; проблеми та особливості технології ковбасних виробів, розрахунок інноваційного бюджету проєкту з удосконалення технології виробництва ковбасних виробів Мета роботи: удосконалити технологію ковбасних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології ковбасних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 105 сторінках; 12 таблиць, 22 рисунки, 59 джерел інформації.