Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мітєва, Олеся Семенівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Реконструкція дієтичної їдальні при санаторії«Салют» у м. Одеса з впровадженням цеху борошняних виробів »
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Мітєва, Олеся Семенівна
    Актуальність теми. Лікувальне харчування – це харчування хворих людей, яке є самостійним лікувальним фактором нарівні з медикаментозним або фізіотерапевтичним лікуванням. Лікувальне харчування перешкоджає переходу захворювання в хронічну стадію і сприяє підвищенню ефективності терапевтичного лікування. Лікувальна кулінарія має свої особливості. Залежно від характеру захворювання, лікувальна кулінарія висуває спеціальні вимоги до вибору продуктів і способу їх готування. При цьому враховують хімічний склад сировини, вид кулінарної обробки, зміст солі, можливість лікувального ефекту за рахунок компонентів, що виявляють цілеспрямований вплив на причину захворювання, що і забезпечують хімічне оберігання,а також звертають увагу на фізичні властивості сировини і готування страви, які визначають доступність його для травлення і ступінь механічного подразнення травної системи.Зважаючи на все ви-щесказане,реконструємо спеціалізовану дієтичну їдальню при діючому санаторії для інвалідів Великої Вітчизняної війни, а також людей з проблемами опорно-рухового апарату . Метою дипломного проекту є реконструкція дієтичної їдальні при санаторії«Салют» у м. Одеса шляхом впровадження цеху борошняних виробів . Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: - надати характеристику закладів лікувально-дієтичного призна-чення , обгрунування необхідності реконструкції діючої дієтичної їдальні при санаторії;та надати техніко-економічне обґрунтування проекту; - розробка меню та виробничої програми закладу з використанням спеціалізованих дієтичних страв . - розрахунок сировинної відомості, складських, виробничих цехів закладу, в тому числі обладнання та площ цехів та економічних показників роботи підприємства. - забезпечення охорони праці, цивільного захисту на підприємстві. - розробити цех по виробництву борошнних виробів для реалзіції у закладі та у вільному продажу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок