Перегляд за Автор "Мілінчук, К. С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкспериментальні дослідження процесів сушіння реологічних харчових систем в ІЧ полі(2022) Кравченко, О. Ю.; Мілінчук, К. С.; Терзієв, С. Г.
- ДокументЕнергоефективні технології при кріоконцентруванні рідких харчових продуктів(2019) Бурдо, А. К.; Копач, С. О.; Мілінчук, К. С.Виробництво концентрованих продуктів отримало широкий розвиток у всьому світі. Технологія концентрованих соків, екстрактів, молочних продуктів має ряд переваг. Видалення частини води з продукту дозволяє затримати розвиток небажаних хімічних, біохімічних і мікробіологічних процесів. Зменшення обсягів готового продукту призводить до значної економії при зберіганні і транспортуванні, а зниження масової частки води до подовження терміну зберігання.
- ДокументРозробка енергозберігаючих технологій виробництва фіто-екстрактів для підприємств харчування(2022) Бурдо, А. К.; Мілінчук, К. С.