Перегляд за Автор "Музиченко Євгена Олеговича"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєкт системи кондиціювання і вентиляції повітря їдальні при санаторії на 230 посадкових місць, м. Ужгород.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2023) Музиченко Євгена ОлеговичаНапевно, багатьом доводилося стикатися з проблемою, коли заходячи в їдальню замість апетитного обіду та випічки, стоїть неприємне і затхле повітря з виразним запахом горілої олії. За таких умов не до їжі. Вся проблема невеликих їдальнь, що всі вони розраховані на потік людей, плюс у кухні встановлено чимало плит, які розігрівають повітря, а повітря обороту немає або він недостатній. Інколи система витяжної вентиляції просто не справляється з виведенням забрудненого повітря, тому в системі громадського харчування найбільш важливим постає питання про правильне проектування вентиляційних систем. Облаштування вентиляції їдальні – це одне із найскладніших інженерних завдань для створення комфортного мікроклімату для працівників та відвідувачів. У їдальні конструктивно передбачено безліч різнорідних приміщень, тому вентиляційну систему роблять комбінованою, і вона зазвичай поділяється на п'ять різних ділянок: Вентиляцію кухні, що включає всі цехи, ділянка для заготівлі продуктів. Обідній зал для їди відвідувачами. Підсобних, складських, адміністративних приміщень. Туалетних кімнат для відвідувачів, а також туалетів та душових для працівників.