Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Музиченко Євгена Олеговича"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт системи кондиціювання і вентиляції повітря їдальні при санаторії на 230 посадкових місць, м. Ужгород.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2023) Музиченко Євгена Олеговича
    Напевно, багатьом доводилося стикатися з проблемою, коли заходячи в їдальню замість апетитного обіду та випічки, стоїть неприємне і затхле повітря з виразним запахом горілої олії. За таких умов не до їжі. Вся проблема невеликих їдальнь, що всі вони розраховані на потік людей, плюс у кухні встановлено чимало плит, які розігрівають повітря, а повітря обороту немає або він недостатній. Інколи система витяжної вентиляції просто не справляється з виведенням забрудненого повітря, тому в системі громадського харчування найбільш важливим постає питання про правильне проектування вентиляційних систем. Облаштування вентиляції їдальні – це одне із найскладніших інженерних завдань для створення комфортного мікроклімату для працівників та відвідувачів. У їдальні конструктивно передбачено безліч різнорідних приміщень, тому вентиляційну систему роблять комбінованою, і вона зазвичай поділяється на п'ять різних ділянок: Вентиляцію кухні, що включає всі цехи, ділянка для заготівлі продуктів. Обідній зал для їди відвідувачами. Підсобних, складських, адміністративних приміщень. Туалетних кімнат для відвідувачів, а також туалетів та душових для працівників.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок