Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Морозюк Тетяна Павлівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження виробництва пісочно-вийманого печива «Квіточка» та затяжного печива «Турістичне» з застосуванням потоково-механізованих ліній в кондитерському цеху борошняних виробів.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Морозюк Тетяна Павлівна
    Кондитерська промисловість України є однією з ключових складових харчової галузі країни. Її частка у валовому внутрішньому продукті становить значну величину. Сьогодні в Україні діють 28 великих спеціалізованих підприємств та об'єднань, а також численні малі виробничі цехи. Загальна виробнича потужність цих 28 фабрик становить близько 625 тисяч тонн на рік. Багатьом ще добре знайомі спогади про дефіцит солодощів у радянські часи — на полицях магазинів можна було побачити лише злиплі карамельки тьмяних кольорів, а цукерки «Метеорит» вважались дефіцитом, який можна було дістати лише «по знайомству». Серед усього асортименту траплялись ще й невиразні «батончики», що лише імітували шоколад. В умовах тогочасної економіки виробник не мав мотивації ані покращувати якість, ані збільшувати обсяги виробництва — вся продукція гарантовано реалізовувалась незалежно від її характеристик.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок